Antec TORQUE Aluminium Open-Frame

SKU: 0-761345-80026-6
Previous
Next
Technical characteristics Antec TORQUE Aluminium Open-Frame:
Main features
Full list of features
Category game
Case type Mid Tower
Motherboard type E-ATX
ATX
micro-ATX
ITX
Internal compartments 3.5" 1 pcs
Additionally tempered glass side panel
Dimensions in mm (HxWxD) 644 x 285 x 621 мм
Colour black
white
Main
Category game
Case type Mid Tower
Motherboard type E-ATX
ATX
micro-ATX
ITX
Inner part
Internal compartments 2.5" 1
Internal compartments 3.5" 1 pcs
Holes for expansion slots 7 pcs
Cooling and airflow
12 cm Fan Support 6 pcs
Connectors on the front panel
Location at the top
USB 3.0 connectors 2 pcs
USB 3.1 connectors 1
Audio (microphone / headphone )
Additionally
Additionally tempered glass side panel
Buttons Power
Reset
Physical
Dimensions in mm (HxWxD) 644 x 285 x 621 мм
Material aluminum
The thickness of the side walls 4 mm
Colour black
white
The weight 9.35 kg
Height of CPU cooler (max.) 215 mm
Length of video adapter (max.) 450 mm
Warranty
Warranty 12 months
Package dimensions
Width 750 mm
Height 340 mm
Length 750 mm
Weight 14.25 kg
Volume 0.1913 m3
Destination: game; Enclosure type: Mid Tower; Form factor: E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX; Dimensions (HxWxD): 644 x 285 x 621; Case color: black, white; Internal compartments 3,5": 1 pcs; Optional: tempered glass side panel;
out of stock
ANTEC TORQUE. Стиль або те, що його створить

Наразі є багато комп’ютерного «заліза», і кожен може обрати за різними параметрами те, що підходить найкраще. Нічого не змінювати, не експериментувати та плисти за течією загальноприйнятих правил – простіше за все. Найскладніше й не менш відповідально – створити неординарний дизайн, отримати можливість його втілення та тримати удар упереджених критиків. А охочих обговорити та висловити свою думку завжди буде багато.

Понад 30 років компанія Antec Inc. є світовим лідером із виробництва сучасних комп’ютерних компонентів: корпусів, блоків живлення, систем охолодження та різних аксесуарів. У головному офісі компанії, що у м. Фремонт (США, Каліфорнія), відбуваються опрацювання нових моделей, їхніх технічних характеристик і створюється дизайн.

ANTEC TORQUE відзначено нагородою незалежної The iF DESIGN AWARD 2019 року в категорії ігрових шасі, яка цього року прийняла приблизно 6 400 заявок на участь у конкурсі з 50 країн світу.

Корпуси Antec Inc. мають попит з-поміж тих, хто бажає створити ігрову станцію чи тиху робочу систему. Вони відповідають запитам вимогливих користувачів, а також їх активно використовують системні інтегратори.

Сміливе дизайнерське рішення

Antec TORQUE є агресивним, пафосним, неординарним і унікальним корпусом, який виготовлено з анодованого алюмінію зі спеціальною обробкою та фарбуванням. Це виключає наявність гострих елементів, запобігає корозії матеріалу та підкреслює статус виробу. Конструкція складається з 14 алюмінієвих панелей, що виготовлено за допомогою спеціального обладнання з програмним керуванням, аби забезпечити максимальну точність її кутів і досконале з’єднання всіх складових. Завдяки загартованому склу товщиною 4 мм полегшено зовнішній вигляд корпусу, що робить металевий каркас більш виразним і додає брутальності. Antec TORQUE представлено у двох версіях: чорно-білій і чорно-червоній.

Відкритий тип корпусу та продумана організація внутрішньої структури дають змогу зібрати на базі TORQUE сучасну ігрову систему з унікальним дизай­ном. Конструкція передбачає встановлення материнських плат таких типорозмірів: E-ATX, ATX, Micro ATX, ITX. Максимальна висота процесорного охолодження становить 215 мм. Виробник не обмежує у виборі сучасної відеокарти до 450 мм. Водночас блок живлення – стандартний ATX. Додатково на передній панелі: USB 3.0 × 2, USB 3.1 Type C × 1, два розніми для навушників і мікрофону. Що стосується накопичувачів – можна встановити тільки по одному пристрою на 3,5” і 2,5”.

Щодо організації системи охолодження, готового рішення не запропоновано, тому що під унікальністю корпусу розуміється також індивідуальний підхід до завершення його дизайну і встановлення будь-яких вентиляторів або кастомної системи водяного охолодження на вибір користувача. Є посадкові місця для трьох вентиляторів 120 мм на передню й аналогічна кількість – на верхню панель. Тут уже все залежить від уподобань власника корпусу.

Дизайнерські продукти завжди неоднозначні й дуже індивідуальні, найбільш вразливі для критики, оскільки завжди сміливі та неординарні. Це стиль життя або те, що його змінить. Поки є творці таких сміливих рішень і ті, хто їх втілюють у сьогодення, існує можливість підкреслити свою індивідуальність та створити унікальну комп’ютерну систему.

 

Aluminium Open-Frame Chassis White

Aluminium Open-Frame Chassis Black/Red

Код товару

0-761345-80026-6

0-761345-80017-4

Тип корпусу

Midi Tower

Тип материнської плати

E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX

Внутрішній відділ 2,5”

1

Внутрішній відділ 3,5”

1

Рознім USB 3.0

2

Рознім USB 3.1

1

Місць для вентиляторів

6

Отворів під слоти розширення

7

Кольори

Чорний, білий

Чорний, червоний

Розмір (ш × в × г)

285 × 644 × 621 мм

Вага

9,35 кг

Menu
Products catalog
Products catalog